duminică, 10 noiembrie 2013

Proba 19. Sunt fan branza, sustin si semnez!




                Multi stiu ca printre pasiunile mele (gatit si fotografiat) se afla si calatoriile, in special drumetiile pe munte.
               Aerul curat este pentru mine oxigenul de care am nevoie pentru o noua saptamana sau luna de stres. 


              Muntele ma face sa uit de tot. Atunci cand pornesc in cucerirea unui nou varf (desi e solicitant) ma simt atat de bine si de relaxata. Devin una cu muntele, cu padurea ce il acopera, cu pietrele si cararile pe care pasesc. 

              
              Cel mai mult imi place sa iau pauza cand ajung in varf pentru ca pot avea lumea la picioare in timp ce mananac. Acolo este locul in care intind o masa pe cinste (daca solul si aglomeratia imi permit) care sa imi dea energia de a continua drumul pana acasa. 
  

                Din meniu nu lipseste niciodata slanina, branza dulce sau sarata (ca doar se stie ca sunt fan branza) si cateva legume. In functie de distanta sau numarul de zile pe care le am de parcurs adaug si oua fierte sau bucati de carne preparate acasa. La inceput cei cu care mergeam la drum nu mancau branza, dar pana la urma au devenit si ei fani branza ca doar trebuiau sa fie aceptati in grup.
                

             Anul acesta a fost un an imprevizibil din punct de vedere meteorologic si nu prea am mers pe munte dar sper ca anul urmator sa merg mai mult, nu de alta dar branza la inaltime are gustul cel mai bun.

Articol scris pentru SuperBlog2013

P.S. poze din arhiva personala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu