miercuri, 20 noiembrie 2013

Proba23. Bine sau prost imbracat


  
                  Pentru mine nu exista "bine sau prost imbracat" deoarece asta depinde mult de unghiul din care vezi lucrurile. Daca eu spun despre o persoana ca e prost imbracata din punctul meu de vedere, un critic al modei ma poate contrazice, sau poate persoana vizata  se considera imbracata perfect, totul depinde de unghiul din care privim lucrurile.
                  Pot spune in schimb ca exista tinuta adecvata sau inadecvata momentului. Stim cu totii cu nu poti merge pe munte in pantofi cu toc (desi unele persoane o fac si apoi se intreaba de ce au ramas fara tocuri, in cel mai fericit caz), nu poti merge la birou sau serviciu in pijamale si nici la petrecere in trening. Exista fel de fel de reguli in industria modei, care trebuiesc respectate, dar pana la urma acest "bine sau prost imbracat" tine si de curatenia hainei. Poti fi bine imbracat, foarte adecvat evenimentului, dar daca ai haina murdara sau sifonata sigur nu vei fi bine vazut.
                 Pentru a scapa de dungile inestetice, sau camasile cu "linii de tramvai" va recomand un fier de calcat bun, de la Bosch care isi face treaba foarte bine. Nu o zic doar de dragul de a zice, ci pentru ca o prietena de-a mea are unul de la Bosch sie foarte multumita de el. Toate hainele ii sunt impecabile, fara nici un fel de cuta. Nu ma pot plange nici de fierul meu, dar al ei e mult mai bun. 

                 Daca tot se apropie Black Friday sigur o sa gasitim destule oferte la electrocasnice asa ca trebuie sa ne achizitionam un obiect de calitate ce ne va tine o viata intreaga.
                  Spor la cumparaturi!

Articol scris pentru SuperBlog2013

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu