luni, 18 noiembrie 2013

Puritate



                  Pentru mine, puritatea, este echivalenta cu inocenta unui copil, cu acel zambet nepatat de grijile maturitatii si cu sufletul neatins de rautate.

                  Puritatea o vad si in norii albi ce seamana cu vata de zahar pe bat, in zapada proaspat cazuta peste noi ce ne aduce o liniste sufleteasca, in albul imaculat al primilor ghiocei aparuti dupa o iarna grea, in albul porumbeilor ce mereu ne duc cu gandul la pace, liniste si curatenie, dar si in albul ursilor polari ce te duc cu gandul la ursuletii de jucarie pufosi care de fiecare data iti supravegheau somnul.


                 Pura poate fi apa rece din izvoarele de munte, dar si ghetarii de la polii pamantului sau cei din pesteriile adanci.
                
                 Cred in iubirea pura dintre doua persoane ce urmeaza sa-si uneasca destinele pentru o viata, in iubirea dintre parinti si copii, in dragostea dintre animale si om, dar si in iubirea fata de semenii nostri.


                 Cand imparti iubire in jurul tau este imposibil sa nu descretesti frunti sau sa nu umplii inimile celor din jur cu sentimente curate, pure, chiar si pentru cateva clipe.


                Prin puritate, cei de la AQUA Carpatica vor sa va provoace la un nou concurs Instagram. Tot ce trebuie sa faceti este sa definiti #puritatea printr-o fotografie pe care sa o uploadati pe Instagram pana pe 24 noiembrie 2013. Si pentru ca este un concurs exista si premii, iar acestea constrau intr-o tableta EvolioQuadra (locul I), apa plata/carbogazoasa pentru o perioada de 6 luni (locul II) si apa plata/carbogazoasa pentru o perioada de 3 luni (locul III).
                  Voi ce considerati pur?






Articol scris pentru SuperBlog2013

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu