vineri, 8 noiembrie 2013

Alege-l pe Killer King



             Pe un taram indepartat traia o regina rebela si nonconformista careia nu-i convenea niciodata nimic. Cu toate ca era frumoasa, desteapta si bogata , era inca singura. Intr-una din zilele ei bune, o convinsesem sa isi aleaga un sot si sa-si intemeieze o familie pentru a avea o ocupatie si a renunta sa-i mai supere pe toti cei din jurul ei. Impreuna hotarasem ca cel care o va ajuta sa creeze parfumul perfect sa ii devina sot. Dupa 3 zile, curtea se umpluse de barbati, care mai de care mai frumosi si mai bogati, dar doar unul putea ajunge la inima reginei. Dupa un discurs frumos tinut de regina, venise momentul prezentarii probelor prin care trebuie sa treaca pretendentii. 


                                                           Sursa foto: digodana.info

                1. Cei ce vor aduce cele mai frumoase, cele mai curate, cele mai parfumate si cele mai aromate fructe de padure aceia vor trece la urmatoarea proba. 

          Cavalerii au plecat peste mari si peste tari in cautarea fructelor perfecte.
           La un momentdat, le aparuse in cale un brontozaur urias si foarte nervos. Aproape toti s-au speriat de el si s-au intors din drum, dar trei dintre ei au decis sa-l infrunte. Au aruncat cu sageti dar nu se intampla nimic, au aprinsi faclii dar degeaba. Brontozaurul era foarte furios. Unul dintre voinici s-a gandit sa se apropie de urias si sa gaseasca o cale prin care sa-l ocoleasca, dar apropiindu-se a observat ca brontozaurul era ranit. Voinicul a scos din traista apa, a luat cateva frunze de leac si si-a rupt o maneca de la haina. Cu o bucata din maneca a spalat rana, apoi a bandajat-o cu plantele de leac. Uriasul brontozaur s-a linistit iar drept multumire i-a spus acestuia unde gaseste fructele perfecte. Cei trei au plecat dupa fructe iar la intoarcere regina ii astepta cu bratele deschise, apoi le-a dat urmatoare proba.

                                                Sursa foto. encrypted-tbn3.gstatic.com         
           2. Culegeti cele mai proaspete flori de Celosia, cu cel mai intens rosu burgundy!

            Cei trei pornise din nou la drum si nu trecuse mult timp cand daduse peste un palc de Celosia perfect, dar inconjurat de multi maracini uriasi. Unul dintre ei dupa ce a incercat sa-i indeparteze cu sabia fara nici un rezultat a vrut sa se strecoare printre ei, dar s-a intepat atat de tare incat a renuntat si s-a intors acasa.  Ceilalti doi s-au aliat si din ramurile aflate in apropiere si-au construit un pod care l-au asezat peste maracini apoi au cules cu grija frumoasele flori si s-au intors la regina.
             Aceasta a primit florile si i-a trimis in urmatoarea misiune.

                                                            Sursa foto: Wikimedia.org
         
           3.  Aduceti-mi cea mai gustoasa esenta de pralina. Vreau pralina perfecta!

           Cei doi pretendenti la tron se tot gandise de unde sa ceara pralina perfecta si pana la urma fiecare mersese pe drumul lui. Unul dintre ei il alesese pe cel mai renumit cofetar de unde cumparase esenta de pralina. Cel de-al doilea mersese la bunica lui, pe care a rugat-o sa ii faca pralina perfecta. Aceasta a pus toate ingredientele necesare, iar cand preparatul a fost gata i-a spus baiatului sa nu-si faca griji pentru ca va castiga inima reginei, deoarece esenta are ingredientul secret pe care multi au uitat sa-l foloseasca ... dragostea.
           Cei doi s-au intors la palat si regina a trebuit sa aleaga intre cele doua esente. A gustat mai intai cea a bucatarului celebru , dar nu a impresionat-o prea mult, apoi a gustat din cea a batranicii si a inteles ca acela era gustul perfect si exact ce-i trebuia ei pentru a termina parfumul.

            In sfarsit regina crease parfumul perfect. Pentru ca toate ingredientele sa se pastreze timp indelungat, a dat comanda de cea mai buna sticla, iar pentru a atrage atentia si a aminti mereu de ea, a creat o sticluta inspirata din sceptrul ei pentru a inpira maretie, eleganta si rafinament.


           A venit momentul sa aleaga si un nume pentru sofisticatul parfum, iar viteazul i-a propus sa-l numeasca Killer Queen, pentru ca ea ii "omoara" pe toti cei din jurul ei prin caracterul ei , iar aceasta a fost foarte incantata.
             Frumoasa regina  l-a luat de rege pe cel care a ajutat-o sa-si indeplineasac visul conform planului si au trait apoi fericiti pana la adanci batraneti.


Articol scris pentru SuperBlog2013.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu