miercuri, 9 octombrie 2013

Proba 3. Doctorul personal al parului tau

          
             Cu mult timp in urma mi-am achizitionat o placa de intins parul fiind la moda printre colegele din liceu sa ai parul drept. Mi-am cumparat placa dupa care, nestiind prea multe, mi-am deteriorat parul. La mult timp dupa am aflat ca trebuia sa-l dau cu o solutie speciala pentru a nu-mi strica firul de par, dar raul era deja facut asa ca am renuntat la placa si mi-am lasat parul sa respire si sa se regenereze.
             Am cumparat fel de fel de sampoane si balsamuri care mai de care cu brandul cel mai celebru, dar nici unu nu imi facea bine. Am folosi o perioada samponul hidratant de la Gerovital Plant Tratament care mi-a facut bine o perioada, dar dupa vreun an de folosire parul mi se ingrasa mult prea repede. Recunosc ca am facut apoi o pauza de la produsele Farmec, dar fara rezultate din partea altor marci.


             Intr-o zi plangandu-ma de problemele parului meu ( uscat si fara stralucire ) o prietena buna pe carea tunci abia o cunoscusem mi-a recomandat produse pe baza de keratina care repara parul. Am cautat initial keratina lichida, dar fara rezultat, si intr-un magazin, vanzatoarea mi-a recomandat sa incerc Samponul regenerant cu keratina de la Farmec si de atunci am ramas fidela acestui sampon.
             Imi place ca nu-mi usuca parul, il face usor de pieptanat, nu imi mai cade atat de mult, si ii da viata...Parul meu se simte bine.
             Pentru un rezultat optim trebuie folosit si balsamul din aceasi gama , care mie mi s-a terminat si voi face o mica pauza de la el.
            In casa, eu si mama, suntem fane produse romanesti si in special Farmec, pentru ca in felul acesta dam de lucru semenilor nostri, iar banii raman in tara, nu cum sunt alte produse care ii fac pe altii sa se imbogateasca.
           Ca o concluzie va sfatuiesc sa aveti grija de sanatatea parului si corpului vostru pentru a va simti bine  si a va da incredere in voi.


            
Articol scris pentru SuperBlog2013.



2 comentarii:

  1. Placile astea sunt de groaza... strica prea mult parul.
    Mult succes :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. din pacate asa este, dar sti cum suntem noi :) daca suntem blonde vrem sa fim brunete, daca avem parul cret vrem sa il avem drept si invers, niciodata nu suntem multumite :)
      mult succes si tie!

      Ștergere