miercuri, 2 octombrie 2013

Proba 1. Frumoasa cu un scop precis

             
           
               Ce este frumusetea ? O fi frumusetea egala cu perfectiunea?....eu cred ca frumusetea este un termen abstract, subiectiv, legat de gusturile fiecaruia dintre noi.
                Frumoasa poate fi o floare, un nor, o persoana, o masina sau orice altceva, dar orice ar fi, ea defineste partea estetica a unui lucru sau obiect.
                Acel "ceva" frumos trebuie in primul rand sa atraga priviri, sa fie invidiat, dorit sau chiar atins.
                Cand atingi noua Toyota Corolla simti cum te trec fiorii si te gandesti cat de bine ti-ar sta intr-o masina eleganta, cu un design aerodinamic, avand linii curbe ce iti dau senzatia ca esti intr-o masina de lux.
                Daca te urci la volan primul aspect de care te lovesti este confortul de care ai parte la volan, apoi observi rafinamentul si calitatea materialelor folosite. Portbagajul incapator, practic pentru familiile cu copii, face ca aceasta masina sa fie perfecta.
                Fie ca vei merge cu ea prin furtuna, ninsoare sau caldura excesiva, ea va face fata oricarei situatii, pentru ca nu degeaba a fost aleasa cea mai fiabila masina din lume.


                Dupa cum vedeti totul este imbinat cu gust si atentie si parca ai vrea sa o conduci mereu pentru a atrage priviri si asupra ta.
               De ceva timp mi-am dat seama ca masina este ca o haina pentru noi. Asa cum de obicei, haina face pe om, asa si masina a ajuns sa-l faca pe om.
              Frumoasa masina are ca scop in primul rand confortul in timpul sofatului, iar apoi atragerea de priviri in trafic.
                Va ganditi cate priviri as atrage daca as iesi in trafic cu o astfel de masina? Cu siguranta nu as sta mult timp singura si s-ar face coada in spatele masinii :)


 Articol scris pentru SuperBlog 2013.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu