sâmbătă, 5 octombrie 2013

Alchimia toamnei

              Luni 28 octombrie va avea loc spectacolul Alchimia Toamnei, in care Marius Matache va canta pe versurile lui Sorin Poclitaru care isi va lansa si cea mai recenta carte intitulata "Amalgam".
             Marius Matache, un cunoscut in lumea folk-ului inca din 2004, si-a lansat primul album abia in 2013 intitulat "Hoinar prin Piata Matache", iar Sorin Poclitaru este un forte cunoscut textier al genului folk, care a publicat nu mai putin de 12 carti in ultimii 3 ani.             Acest minunat spectacol este dedicat tuturor iubitorilor de muzica si poezie frumoasa , la care mi-ar face mare placere sa particip fiind o iubitoare a muzici folk, dar nefiind din Bucuresti ma voi multumii cu impresiile voastre despre cum a fost.
             Se preconizeaza a fi un spectacol de peste 90 minute in care vor fi si cativa invitati surpriza.
             Spectacolul va avea loc la Teatrul Excelsior , iar biletele pof fi cumparate de la caseria Teatrului Excelsior, de pe strada Academiei nr 28 sau accesand Bilete.ro.
         Spectacolul de muzica si poezie - Alchimia Toamnei- este sustinut de Hello Hotels, Domeniile Samburesti si Aqua Carpatica.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu