duminică, 6 noiembrie 2016

Ce ai vrea sa faci pana la varsta de 60 de ani?

         

              Zilele trecute stateam de vorba cu un batranel, trecut bine de 60 de ani, care imi povestea despre intamplarile prin care a trecut in tot acest timp. Bucuri, dezamagiri, suferinte..."ca multe poate indura omul pana isi da ultima suflare" (am citat vorbele acestui batranel)
             Si uite asa, fara sa ne dam seama trecuse mai bine de o ora in care el isi depana amintirile si regreta lucrurile pe care nu le-a realizat pana la aceasta varsta.
             In drum spre casa am inceput sa ma gandesc si eu la ce am facut pana la 30 de ani si cate as mai putea face pana la 60, ca practic sunt la mijlocul perioadei :)
            Voi enumera mai jos 5 dintre cele mai mari dorinte ale mele:
1. Imi doresc sa mananc cat mai sanatos si sa fac mai multa miscare pentru a ma putea bucura de viata intr-un mod cat mai sanatos, ca daca boala ar pune stapanire pe mine multe vise s-ar pierde.

2. Imi doresc sa calatoresc cat mai mult, deoarece avem o tara si o planeta superba, pe care ar fi pacat sa nu o exploram.

3. Imi doresc sa am mai mult timp pentru citit, deoarece astfel gasim rasupunsuri la tot felul de intrebari care ne macina sufletul

4. Imi doresc sa ofer celor din jur mai multa iubire si zambete, pentru ca stiu ca acest fel voi aduce bunadispozitie celuilat.

5. Poate cea mai importanta dorinta a mea, este sa imi tin familia aproape, pentru ca ei imi dau putere sa imi realizez orice vis al meu.

              Sunt mult mai multe vise pe care le am, dar cred ca acestea sunt cele mai importante si cel mai greu de realizat in perioada in care traim.

             Si pentru ca tot a venit vorba de perioade lungi de viata, nu stiu daca ati auzit ca si Siropurile Yo au implinit frumoasa varsta de 60 de ani! Multi ani inainte va doresc!
              Voi va mai aduceti aminte de siropurile din copilarie? Eu imi aduc aminte ca ai mei nu avea bani sau poate nici nu se gaseau chiar asa multe sucuri cu acid ca acuma, si imi cumpara sirop pe care mi-l amestecau cu sifon. Tare bun mai era!
              Cu amintirile din trecut si cu dorintele marete spre viitor eu va doresc tuturor o viata cat mai frumoasa si linistita !Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu