joi, 11 august 2016

Suport clienti Flanco

         


          Nu stiu daca ati auzit, dar Flanco a muncit foarte mult la îmbunătăirea timpul de așteptare în momentul în care cineva îi contactează prin intermediul call center-ului, iar de curând a lansat SUPORT CLIENȚI NON-STOP,serviciul de asistență telefonică gândit pentru a răspunde în cel mai scurt timp întrebărilor clienților săi. La #suportclientinonstop (037.447.71.00 sau 021.203.81.70)  poți să suni oricând, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, iar un operator va fi mereu disponibil să te ajute cu informațiile de care ai nevoie.
          Flanco își propune să îți răspundă la apel în maxim 40 de secunde și, în același timp, urmărește să reducă permanent timpul de preluare a apelurilor. Spre exemplu, în primele două luni de la implementarea serviciului, majoritatea apelurilor au fost preluate în cel mult 20 de secunde. Dacă apelezi #suportclientinonstop, vei obține informațiile de care ai nevoie despre serviciile și produsele #flanco, despre plasarea comenzii și procesul de livrare, despre oferte și campanii, soluții de finanțare, plata în rate sau cu cardul, factură și garanție, returul produselor comandate, cardul de fidelitate Mereu Flanco.


            M-am gandit sa ii testez si sa vad daca chiar este asa, si da, au dreptate. Apelul meu a fost receptionat in 30 de secunde ( se poate vedea in video). Domnul a fost foarte amabil oferindu-mi informatia necesara.
           
           Flanco, imi doresc sa fie mereu asa, si minunea aceasta sa nu dureze doar 3 zile.


Update 7.09.2016 :  Se pare ca obiectivul a fost atins iar timpul de asteptare la CallCenterl Flanco  este de 41 de secunde.....Felicitari Flanco si sa tina cat mai mult!

"Timp de două săptămâni, 102 bloggeri s-au înregistrat, cu propriile telefoane sau camere video, în timp ce apelau serviciul Suport clienți 24/7 și cronometrau timpul scurs până la preluarea apelului. 85% dintre bloggeri au discutat cu un operator în mai puțin de 40 de secunde de la inițierea apelului, iar aproape 70% dintre aceștia au așteptat mai puțin de 30 de secunde pentru a fi preluați. Doar trei apeluri au avut un timp de așteptare de peste două minute, iar unul singur de peste trei minute. La finalul testării, Flanco a calculat timpul mediu de așteptare – 41 de secunde, cu o secundă mai mult decât obiectivul propus" (Comunicat Flanco)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu