joi, 26 octombrie 2017

Santier in apartament

Asa cum v-am spus intr-un articol precedent, noi suntem in plin santier cu renovarea apartamentului.
In ultimul timp m-am confruntat cu problema stocului sau ofertelor in magazinele cu profil de constructii din oras, dar am gasit un depozit online cu preturi accesibile si stocuri actualizate mereu.

Acum suntem la capitolul placi de rigips pentru indreptarea peretilor, apoi gletuirea si vopsirea acestora.


Placile din gips-carton reprezinta componenta de baza in constructia de interioare din gips-carton. Placile din gips-carton sunt realizate din ipsos si un carton special deosebit de rezistent. Utilizarea acestora pentru interior accelereaza procesul de realizare a constructiei datorita absentei proceselor umede. Se inregistreaza economii si datorita greutatii lor reduse. In acelasi timp, folosirea acestora contribuie la imbunatatirea conditiilor de locuit, deoarece regleaza umiditatea in interior. Placile din gips-carton nu sunt destinate constructiilor portante si nu sunt indicate pentru a fi folosite la exterior. 
Aspect: carton de culoare gri pe partea din fata cu inscriptie bleu pe muchie
• Se utilizeaza pentru toate tipurile de interioare (chiar si cele fara incalzire)
• Rezistenta indelungata la temperaturi ridicate, suprafata placii din gipscarton pastrandu-se la 45°C
• La o temperatura de 20°C in interior, umiditatea poate ajunge pana la 60%
·                                 Grosime:12.5mm
·                                 Lungime:2600mm
·                                 Latime:1200mm
·                                 Greutate:28.54kg/buc

           Dupa ce voi termina cu indreptatul peretilor si gletuirea lor, voi trece la rezidirea unui perete de la baie care a fost construit pe diagonala, limitand foarte mult folosirea spatiului in unghi, asa ca vom folosi BCA de mica dimensiune si apoi schimbarea instalatiei de apa din baie , care este foarte veche si oricand poate ceda. Toate aceste instalatii sanitare costa foarte mult, dar in depozitul online poti face economii foarte mari.


Pentru toate aceste renovari ai nevoie in primul rand de scule, iar aici vei gasi cea mai variata gama de scule si accesorii de care ai nevoie.
 Greu este cu renovarea mai ales cand vrei sa faci economie si faci totul pe cont propriu, fara firme sau altii mesteri care sa te ajute.

As vrea sa stiu si eu, voi cum ati facut economii in timpul renovarilor, fara a face rabat la calitate?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu