joi, 26 octombrie 2017

Cadou elegant pentru barbati

            Se apropie sarbatorile de iarna si cel mai greu lucru mi se pare ca este alegerea cadoului perfect pentru sotul meu, dar pentru ca va fi primul an in care urmeza sa facem Revelionul la un restaurant (de obicei mergeam la cabane) cred ca cel mai bun cadou ar fi o pereche de butoni camasa asortati cu evenimentul.
             Butonii au fost un cadou standard si clasic pentru barbati, inca din vechile generatii. Sunt perfecti pentru ocazii speciale, adauga o nota de clasa si rafinament unui costum. Astazi exista atât de multe modele diferite si stiluri incat este imposibil sa nu gasesti o pereche de butoni care sa nu iti placa.

             Primii butoni au inceput sa fie purtati inca din anii 1200 cand barbatii foloseau diferite bucati din piele sau sfoara pentru a lega manecile camasilor. Mai tarziu, in secolul al XVII-lea, materialul a fost inlocuit cu ata colorata. In secolul urmator, regele George al Angliei a înlocuit ata cu bijuteriile pentru a oferi un plus de eleganta tinutelor sale. De atunci incolo, butonii au devenit accesoriul cel mai bine asociat unei tinute formale, iar aceasta asociere este inca raspandita si astazi.
           Atunci cand se poarta butoni, se lasa la vedere 2-3 cm din manseta pe sub maneca sacoului, pentru a crea iluzia de alungire a mainii. Butonii pot fi purtati impreuna cu camasile French cuff, dar si cu cele care au deja nasturi, Barrel cuff. Butonii pentru camasa sunt acea bijuterie ce trebuie purtata dupa o regula principala si anume, in compania unei cravate sau a papionului, niciodata singuri
           Pentru ca al meu sot este pasionat de jocuri de carti, poker in special, niste butoni astfel personalizati l-ar face cel mai fericit si sigur va incepe sa poarte mai des camasi, deoarece momentan le imbraca doar la evenimente foarte speciale (nunti,botezuri).


           Butonii de camasa sunt un accesoriu ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba gentlemanul-ui modern. Indiferent de ocazie si tinuta , un accesoriu inspirat ales reprezinta detaliul ce iti desavarseste stilul. Fie ca vorbim de o pereche de butoni clasici , butoni de ceremonie , butoni casual sau butoni tematici ,pe Accesoriul.ro veti gasi exact ceea ce va trebuie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu