duminică, 7 iunie 2015

Lanterna tactica
         
            Pentru ca am ocazia sa testez un produs de pe TotalMag.ro, mi-as dori sa testez Lanterna tactica care m-ar ajuta foarte mult in noptile cand stau la cabanuta mea, de la periferia orasului, unde nu este inca curent electric. In acest fel m-as simti in siguranta si as putea iesi din casa fara teama de a ma intalni cu vreun musafir nepoftit.
              Imi place ca lanterna este cu acumulatori, si produce un flux luminos de pana la 250 de lumeni si o raza de lumina de pana la 200m lungime, pe care o poate sustine cel putin 4 ore. In acest fel pot supraveghea tot terenul nu doar cativa metri in jurul meu cu fac alte lanterne. Am observat ca are si un comutator actic amplasat in capatul manerului, care se poate comuta cu usurinta si rapiditate intre cele 5 moduri de iluminare: High, Mid, Low, Stroboscop si SOS. Are invelis din aliaj de aluminiu de cea mai inalta calitate, folosit in industria aeronautica, este rezistenta la socuri si impacturi puternice si lentila din policarbonat rezistenta la impacturi si zgarieturi. Are chiar si o clasa de protectie IP65 (rezista sub jeturi de apa), etansata cu O-ring de silicon ce nu permite patrunderea intemperiilor, prafului sau mizeriei. 


           M-a surprins faptul ca, fiind o lanterna atat de performanta, cu o constructie compacta si robusta, greutatea lui este destul de mica ( doar 177g).
            Pachetul include:
- 1 x lanterna
- 1 x incarcator pentru acumulator (220V)
- 1 x cutie transport
- 1 x snur incheietura
            Aceasta lanterna nu ar sta nefolosita. Atunci cand nu merg la cabanuta, o pot folosi in drumetiile care le fac pe munte. In acest fel nu mi-ar mai fi frica ca ma voi intalni cu ursul deoarece se va indeparta singur de mine vazand atat de multa lumina in miezul noptii :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu