miercuri, 3 iunie 2015

Magazin cu de toate pentru toti               Cautam zilele trecute un incarcator universal pentru acumulatori R6 si am dat peste TotalMag.ro unde am si gasit acel incarcator la un pret foarte bun comparativ cu alte site-uri.
          Incet, incet am inceput sa “ma plimb” pe site-ul lor si am descoperit ca au foarte multe produse, din toate domeniile….de la armata pana la cosmetice…doar de aceea se si numesc TotalMag (magazin cu de toate). Produsele par de foarte buna calitate, iar pretul accesibil oricui.
          Tot plimbandu-ma prin magazinul virtual am gasit o esarfa racoritoare, la categoria de supravietuire, care mi-a captat atentia.
          Imi place sa merg in drumetii, iar vara cand urc prin zone de gol alpin, unde soarele arde necrutator si aerul e aproape irespirabil, simt nevoia sa ma racoresc si nimic nu are efect. Apa din dotare nu este rece, surse de apa in varf de munte nu prea sunt, umbra nu este asa ca tot ce putem face e sa merg inainte cum putem, dar aceasta esarfa (de care va spun sincer nu am auzit) mi-ar face viata mult mai usoara din cate am citit in descrierea ei. 


     
     Se pare ca este o esarfa , care purtata la gat in zilele toride, creste confortul celui ce-o poarta prin scaderea locala a temperaturii. Aceasta contine granule dintr-un polimer ce absoarbe apa de 50 de ori volumul sau. Apa se evapora lent, prin evaporare scazand temperatura esarfei si implicind racind sangele ce trece prin arterele carotide ( pe gat ) catre creier. Aceasta se poate purta si pe frunte sau la incheietura mainilor pentru a scadea temperatura sangelui si a evita accidentele vasculare cerebrale.
         In concluzie Totalmag este un magazin virtual unde gasesi tot ce vrei si ce nu vrei, important e sa cauti si sigur nu pleci fara macar un produs. Eu déjà mi-am facut o lista lunga de produse , asa ca astept momentul oportun pentru a le putea achizitiona.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu