miercuri, 18 martie 2015

Chifetele de ceapa






        Pentru ca suntem in post m-am gandit sa incerc o noua reteta de chiftele, asa ca de data aceasta am folosit ....multa ceapa....si a iesit ceva foarte bun.


        Se curata 3 cepe mari sau 6 mai mici,  se toaca marunt si se condimenteaza cu sare apoi se lasa deoparte. 
       Intr-un vas amestecam 200g faina cu 1 lingurita praf copt, 1 lingurita rasa sare, piper, 1/2 lingurita turmeric, boia iute, boia dulce, chimen macinat, cimbru, patrunjel (si orice alte verdeturi aveti la indemana) si 250 ml apa. 
      Se omogenizeaza pana iese un aluat moale, apoi se adauga ceapa si se amesteca bine. 
      Se ia cu o lingura din compozitie si se prajeste pe ambele parti in ulei incins. 

       Pofta buna!

*** Daca incercati aceasta reteta sa-mi spuneti cum vi s-a parut!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu