luni, 26 ianuarie 2015

Inscrieri Avon

Poti sa lucrezi pentru  Avon sau poti sa integrezi activitatea ca reprezentant Avon cu familia si cu locul de munca, alegerea este a ta.

Ai reduceri de pana la 40% pentru produsele comandate de tine.

Livrarea coletului acasa la tine gratuit.

Accesul la cursul gratuit de cosmetica "Ora de Frumusete" inca din prima ta campanie de activitate ca reprezentant Avon!


Ce inseamna sa fii reprezentant Avon?

A fi reprezentant Avon inseamna sa detii controlul asupra vietii si carierei tale. Inseamna sa fii propriul tau sef, sa stabilesteti singur orele de lucru, sa castigi in functie de cat muncesti. A fi reprezentant Avon inseamna sa fii la curent cu produse inovatoare si cu ultimile descoperiri in domeniul cosmeticelor. Inseamna sa intri in echipa noastra de 100 de mii de reprezentanti Avon din Romania si 5 milioane de reprezentanti Avon din intreaga lume, inseamna sa cunosti lume interesanta si sa iti faci prieteni noi.

Inscrie-te ca reprezentant Avon

Acum ai ocazia sa intri si tu in minunata lume AVON, alaturandu-te milioanelor de reprezentanti AVON de pe tot globul. Cum devin reprezentant Avon? Simplu, completeaza formularul de AICI iar eu te voi contacta in cel mai scurt timp! .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu