vineri, 16 mai 2014

La multi ani, Danone!!!


                 Ieri, 15 mai 2014, cei de la Danone au implinit 15 ani de cand au ajuns pe pamant romanesc! Inca putin si se pregatesc de majorat :)
                Pentru a sarbatorii intr-un mod cat mai frumos si mai placut, s-au gandit sa-si relanseze site-ul...In felu acesta vor sa fie mai aproape de noi, dandu-ne ocazia sa-i cunostem mai bine.

                  Abia acum am vazut ca, daca iti doresti, poti face o vizita la fabrica pentru a te convinge ca ceea ce mananci e produs in conditii de siguranta maxima. Nu multe fabrici permit vizitarea, iar acesta mi se pare un lucru extraordinar. Daca eram mai aproape cu siguranta imi luam prietenii si le faceam o vizita, dar niciuodata nu e prea tarziu.

                  Nu vreau sa va vorbesc despre produsele pe care le stiti cu totii, si cu siguranta ati incercat macar un produs de la ei, ci vreau sa va zic despre noul site care imi place foarte mult.
                  Imi place ca e foarte curat, plin de informatii si usor de umblat prin el.
                  Nu-mi place ca  prima pagina este destul de incarcata si nu sti pe ce pagina sa intri prima data, dar poate ca asa trebuie, sa nu te lase sa mai pleci de pe pagina lor :)
                   Voi ce parere aveti despre noul site Danone?


4 comentarii: