luni, 23 septembrie 2013

Sticle eco


        
                    Care este cel mai important lucru de care ai nevoie atunci cand mergi intr-o drumetie?....cred ca sunteti de acord cu mine ca APA este de departe cea mai importanta. Ei bine, de multe ori, bidoanele in care puneam apa (PET-uri de la sucuri) se deformau si aratau foarte rau, dar am vazut ca au aparut sticle eco de 500ml de la Tupperware care nu se deformeaza, nu se fisureaza si nu sparg daca au parte de vreun "accident" ceea ce asigura pastrarea apei in cele mai bune conditii.
                   Unde mai pui ca sticla are inertie termica si va pastra pentru o perioada mai indelungata temperatura lichidului folosit.
                    Imi place faptul ca sunt transparente si se vede continul acestuia, nu ca alte PET-uri inchise la culoare, si au un capac etans ce nu lasa apa sa se scurga
                   Cred ca aceste sticle eco sunt solutia perfecta pentru pastrarea lichidelor si cu siguranta imi va fi nelipsit atunci cand voi pleca intr-o drumetie.
                    Despre compania multinationala Tupperware va pot spune ca au peste 60 de ani de experienta si sunt leader pe piata vanzarilor directe, si au peste 100 milioane de clienti in fiecare an.
                   Abia astept sa testez aceasta sticla eco si va asigur ca o voi pune serios la teste  pentru a vedea cat de rezistenta este :)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu