vineri, 27 martie 2015

Super lenjerii de pat



            Stim cu totii ca un somn bun este dat in primul rand de salteaua pe care dormim, dar nu putem uita ca si lenjeria de pat ne ajuta destul de mult. Daca avem o lenjerie veche sau murdara cu siguranta somnul va fi agitat, dar cand lenjeria este curata si mai stim ca este si noua vom avea un somn linistit si odihnitor ca un bebelus, iar stresul de peste zi va disparea complet.
          Cu siguranta a-ti remarcat multitudinea de reclame pe diferite site-uri de socializare si nu numai, cu fel de fel de lenjerii de pat 3D care iti dau impresia ca vei dormii in natura alaturi de cai, tigri, lebede, munti sau chiar gradini cu flori. 


         Ei bine, ma tot bate un gand sa-mi achizitionez si eu o astfel de lenjerie de pat, mai ales ca am vazut la o prietena si chiar arata bine si in realitate. Imi place ca se intretin bine, nu se decoloreaza, se pot spala la 30°C asa cum spal eu de obicei, sunt 100% din bumbac care lasa pielea sa raspire, iar dimensiunile sunt exacte pentru patul meu matrimonial.
        Am vazut ca au si oferte la lenjerii de pat pucioasa, (lenjerii romanesti produse la Pucioasa din 100% bumbac) mai exact 1+1 gratis ceea ce inseamna ca pot face una cadou cuiva drag ca tot se apropie Sfintele Pasti, dar cred ca mai bine o pastrez pentru mine ca tot urmeaza sa fac nunta asa ca e bine venitun cadou de casa noua.


         Veti gasi lenjerii depat pentru toate buzunarele, de la 59 lei pana la 540 lei asa ca nu mai exista nici o scuza pentru a nu va innoi, asa ca de primavara….ca, vorba aia….schimbi lenjeria si pare ca ai schimbat intreg dormitorul :)
        Alegand o lenjerie de pat 3D din bumbac pentru dormitorul vostru va veti bucura de designul unic si deosebit al acestora.

vineri, 20 martie 2015

Idei pentru amenajrea gradinii







A venit primavara si ne reapucam de amenajat gradina...anul acesta se poarta gradina colorata :)
Mai jos gasiti cateva idei.
Voi cum va amenajati curtea , ieftin si usor?



miercuri, 18 martie 2015

Chifetele de ceapa






        Pentru ca suntem in post m-am gandit sa incerc o noua reteta de chiftele, asa ca de data aceasta am folosit ....multa ceapa....si a iesit ceva foarte bun.


        Se curata 3 cepe mari sau 6 mai mici,  se toaca marunt si se condimenteaza cu sare apoi se lasa deoparte. 
       Intr-un vas amestecam 200g faina cu 1 lingurita praf copt, 1 lingurita rasa sare, piper, 1/2 lingurita turmeric, boia iute, boia dulce, chimen macinat, cimbru, patrunjel (si orice alte verdeturi aveti la indemana) si 250 ml apa. 
      Se omogenizeaza pana iese un aluat moale, apoi se adauga ceapa si se amesteca bine. 
      Se ia cu o lingura din compozitie si se prajeste pe ambele parti in ulei incins. 

       Pofta buna!

*** Daca incercati aceasta reteta sa-mi spuneti cum vi s-a parut!

duminică, 15 martie 2015

Vunk- super concert Brasov 2015


 In 14 martie 2015 a avut loc un super concert Vunk - "Inconjurul lumii"  la Centrul Cultural Reduta din Brasov.
       Turneul  a fost o adaptare la dimensiunea unei scene de teatru a spectaculoasei productii "Autoportrete", primul concert acustic al trupei VUNK, ce a avut loc intr-un cadru deosebit, pe terasa centrului comercial Promenada din Bucuresti, in luna mai a anului trecut.

Concertul de atunci a a fost inregistrat si editat pe DVD si CD Audio, materiale ce vor fi lansate in cadrul acestui turneu. 

Piesele VUNK au fost rescrise pentru acest proiect spectaculos, ocazie cu care chiar membrii trupei le-au redescoperit si s-au reindragostit de ele.
“Pleaca”, “Scapa-ma de Ea”, “Asa si?!”, “Prajitura cu Jeleu”, “Numai la Doi”, “1000”, “Dau Alarma” si celelalte hituri VUNK au sunat cum  nu le-ai mai auzit si au  adus un surplus de magie si emotie intregului eveniment.


Turneul "Inconjurul lumii" a fost o productie complexa, ca afara, cu ecrane de proiectie, lumini pre-programate si alte efecte speciale de scena. 

Mai multe imagini de la concertul din Brasov, le gasiti pe pagina oficiala Trupa Vunk.
Baietii.....va  mai asteptam la Brasov!


marți, 10 martie 2015

Produse Avon de vanzare (2)

Set Dazzling Moments - 35lei
Rimel Luxe - 10 lei

Pentru alte comenzi va astept in magazinul meu online https://www.avon.ro/magazin/catalina-chiriac si beneficiezi si de un produs gratuit la comenzi de 100lei.